ŞEHİT SAMET CANTÜRK BOCCE SALO...

ŞEHİT SAMET CANTÜRK BOCCE SALONU

14 Temmuz 2022

Kahramankazan Belediye Spor ve Kahramankazan Belediyesi ile Türkiye Bocce, Bowling, Dart Federasyonu işbirliği ile Türkiye’nin müstakil ilk Bocce salonu faaliyete sunuldu ve Avrupa erkekler ve Avrupa Bayanlar Bocce şampiyonalarına ev sahipliği yaptı.

Bocce Salonu günün 24 saatinde hizmet verecek donanıma sahip. Salonun hemen yakınında gelen ve gelecek yerli, yabancı konuklar, takımlar, sporcular için bir tesis pırıl pırıl duruyor. Başarılara gelince Kahramankazan Belediye Sporlu sporcuların da yer aldığı Bocce milli takımı Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.

Bocce kısaca büyüklerin misketi.. Dünya, Ankara’nın gelişmekte olan ilçesi Kahramankazan’ı Bocce üssü olarak tanıyor. Kısaca, demir, ama bildiğimiz misketten daha büyük ve ağır yuvarlağı, biraz ilerideki hedefin en yakınına gönderebilirseniz, olay tamam!