ZOR KOŞULLARDAKİ BASIN MENSUPL...

ZOR KOŞULLARDAKİ BASIN MENSUPLARINA ÇIRPANOĞLU’NDAN ÖNEMLİ DESTEK

25 Ekim 2024

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, TUSAŞ’ta görev yapan basın mensuplarına yönelik anlamlı bir destek gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediyesi ekipleri, TUSAŞ’a yapılan saldırı sonrası zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının ihtiyaç duyduğu çadır, sandalye, powerbank, yemek ve su gibi malzemeleri temin etti. Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, basın mensuplarıyla Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (HAB) noktasında bir araya gelerek tatlı ikramında bulundu. Bölgedeki basın mensuplarıyla tanışarak ihtiyaçlarını dinledi.

Başkan Çırpanoğlu, basının toplumdaki rolünün ve yaptıkları işin öneminin altını çizerek, basın mensuplarının zorlu şartlar altında gerçekleştirdiği görevleri takdir etti. Basın mensuplarının işlerinin meşakkatini dile getiren Başkan Çırpanoğlu, desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti. Görev alınan noktada devam eden ihtiyaçların giderilmesi için personel desteği sağladı.

Basın mensupları, Başkan Çırpanoğlu’na önemli desteklerinden dolayı memnuniyet ve teşekkürlerini dile getirdi.