ZABITA EKİPLERİNDEN SÜREKLİ DE...

ZABITA EKİPLERİNDEN SÜREKLİ DENETİM

26 Temmuz 2024

Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşların güvenliğini ve refahını sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta ekipleri ilçedeki dükkanlar, esnaflar, fabrikalar ve çevresel alanları titizlikle denetleyerek, yerel halkın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutuyor. Son dönemde, ilçede yaşanan bazı şikayetler doğrultusunda denetimlerini artıran Zabıta Müdürlüğü, özellikle lokanta, restoran ve kafelerde kapsamlı incelemelerde bulunuyor. Denetimlerin amacının, işletmelerin hijyen standartlarına uygunluğunu sağlamak, ruhsat uyumluluğunu denetlemek ve halk sağlığını riske atan durumların önüne geçmek olduğunu belirten ekipler tespit ettikleri eksiklikler ve ihlaller için işletmelere uyarılarda bulunuyor ve yasalara aykırı durumlarda cezai yaptırımlar uyguluyor. Bu uygulama ile ilçede düzen ve güvenliği artırmayı hedefleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet almasını sağlamak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.