YAŞLI VE HASTALARA EVDE BAKIM...

YAŞLI VE HASTALARA EVDE BAKIM HİZMETİ

11 Ekim 2024

Kahramankazan Belediyesi, yaşlı ve özel gereksinimli bireylerin yaşam standartlarını kolaylaştırmak amacıyla kapsamlı bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Ev Ziyaretleri ile Kişisel Bakım Hizmetleri

Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program doğrultusunda düzenli olarak ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler sırasında, ihtiyaç sahiplerine tıraş, kişisel bakım ve hijyen hizmetleri sunuluyor. Ekipler, yaşlı bireylerin ve özel gereksinimli kişilerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları azaltarak, onlara destek olmayı amaçlıyor.

Hijyenik Ortam Sağlama

Ekipler, ev ziyaretleri sırasında yalnızca kişisel bakım değil, aynı zamanda hijyenik bir ortam sağlama konusunda da çalışmalarda bulunuyor. Ekipler, bireylerin evlerini temizleyerek, yaşam alanlarının hijyenik ve sağlıklı olmasına katkıda bulunuyor. Bu hizmetler, özellikle yalnız yaşayan yaşlı bireyler için büyük önem taşıyor.