ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

ÜRETEN KADINLARA DESTEK

Geri

ÜRETEN KADINLARA DESTEK

8 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, girişimci kadınlara destek olmak amacıyla ‘’Üreten Kadın Çarşısı’’nı hayata geçirdi.

 

İlçedeki üreten kadınlar, Başkan Çırpanoğlu’nun destekleriyle Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte stantlarını açtı. Dev ekranda milli maç coşkusunun yaşandığı atmosferde, çeşit çeşit el emeği göz nuru eserlerini sergileyen kadınlar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Yemekten takıya, çantadan amigurumiye kadar geniş bir ürün yelpazesinin sunulduğu Üreten Kadın Çarşısı, renkli ve neşeli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ürünlerin satışa sunulduğu etkinlikte, kadın girişimcilerin ve alıcıların mutlulukları yüzlerinden okundu.

 

Üreten kadınlar, Başkan Çırpanoğlu’na verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti ve bu etkinliğin kendileri için büyük bir adım olduğunu vurguladılar.

 

Başkan Çırpanoğlu, kadınlara verdiği desteği, "Kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını güçlendirmek, bizim için büyük önem taşıyor. Üreten Kadın Çarşısı, bu amaç doğrultusunda atılan somut adımlardan sadece biri. Kadın girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, çünkü onların başarısı toplumumuzun başarısı demektir." sözleriyle dile getirdi.