‘’TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ GELECEK’’...

‘’TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ GELECEK’’ İÇİN YÜRÜDÜLER

5 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla kortej yürüyüşü düzenledi.

Çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Baykurt ve Sedat Kubat’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci, öğretmen ve vatandaş katılım sağladı. Sevimli Arılar Anaokulu bahçesinde buluşan topluluk, bayraklar ve pankartlar eşliğinde Milli Egemenlik Parkı’na kadar yürüdü.

Parkta, öğrencilerin hazırladığı geri dönüşüm sergisi gezildi. Palyaçolar eşliğinde, el boyama etkinliği ve ikramlarla devam eden etkinlik renkli anlara sahne oldu. Çevreye duyarlılık için gerçekleştirilen etkinlik ‘’Temiz Çevre, Temiz Gelecek’’ sloganıyla dikkat çekti.