SPORLA DOLU BİR YAZ

SPORLA DOLU BİR YAZ

11 Temmuz 2024

Kahramankazan Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları, çocuk ve gençlere unutulmaz bir yaz tatili yaşatıyor. Futbol, voleybol, bocce ve güreş gibi branşlarda açılan kurslar, gençlerin yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sunarken, aynı zamanda eğlenceli ve sağlıklı bir ortam sağlıyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Sentetik Saha'da düzenlenen etkinlikte genç sporcularla buluşarak, onlara formalarını bizzat teslim etti. Yoğun katılımın olduğu bu coşkulu etkinlikte, çocuklar ve gençler Başkan Çırpanoğlu’ndan formalarını alırken büyük bir heyecan ve sevinç yaşadılar. Forma alan gençler, bu anlamlı destek için Başkan Çırpanoğlu'na teşekkür ederken, onunla fotoğraf çektirip sohbet ederek unutulmaz anlar yaşadılar.

Etkinlik sırasında bir konuşma yapan Başkan Çırpanoğlu, sporun gençlerin gelişiminde hayati bir rol oynadığını vurguladı ve onlara destek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Konuşmasında, "Spor, gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Biz de belediye olarak, gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları desteklemek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan ve sizlere formalarınızı teslim etmekten dolayı çok mutluyum. Hepinize başarılar diliyorum ve sporla dolu sağlıklı bir gelecek temenni ediyorum," sözlerine yer verdi.

Bu anlamlı etkinlik, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne sererken, genç sporcuların mutluluğu ve coşkusu görülmeye değerdi.