SERİNLETEN İKRAM

SERİNLETEN İKRAM

9 Temmuz 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kahramankazan Belediyesi iş birliğiyle vatandaşlara limonata ikramı yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ‘ABB’den Serin Bir Mola Ev yapımı Tadında Ücretsiz Limonata’ sloganı ile başlattığı limonata ikramı Kahramankazan’da gerçekleşti. Bunaltıcı yaz sıcaklarının vatandaşları olumsuz etkilediği bu aylarda, halkın rahatlaması için Salı Pazarı’nda ekipler tarafından soğuk limonata ikramı yapıldı. Vatandaşların serinlemesi ve sıvı ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak için ikram edilen soğuk limonatalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazarda bulunan esnaf ve vatandaşlar limonata ikramıyla serinlemenin keyfini çıkarırken memnuniyetlerini de dile getirdiler. Ayrıca sıcak havada ferahlamak isteyen çocuklar tarafından ev yapımı tadında limonatalar büyük beğeni aldı.