PEHLİVANLAR KIRKPINAR GÜREŞLER...

PEHLİVANLAR KIRKPINAR GÜREŞLERİNE HAZIR

2 Temmuz 2024

Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanları ve antrenörü 4-7 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Çırpanoğlu, pehlivanlara olan güvenini ve desteğini dile getirerek, "Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sizlerin elde edeceği başarılar bizleri gururlandıracak. Kırkpınar'da göstereceğiniz performansla ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaret sırasında, pehlivanlar ve antrenörleri Başkan Çırpanoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Kırkpınar'da çeşitli boylarda mücadele ederken ilçelerini en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.