MİNİKLERLE RENKLİ DENEYLER

MİNİKLERLE RENKLİ DENEYLER

28 Mayıs 2024

Kahramankazan Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, öğretmenler eşliğinde renkli deneylerle tanıştılar.

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mahalle Kültür Evleri’nin Fen Bilimleri Öğretmeni, Kahramankazan Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileriyle çeşit çeşit eğitici-öğretici deneyler yaptı.  Fildişi macunu deneyi ise çocukların en çok ilgisini çeken etkinlikler arasında yer aldı. Çocukların üreticiliğini ve sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlayan etkinlikte öğrenciler, öğretmenler rehberliğinde renkli anlar yaşadılar. Deneyler yaparken hem eğlenen hem de öğrenen minikler, etkinlik sayesinde birbirleriyle iletişim kurma ve paylaşma becerilerini de geliştirdiler. Etkinlik boyunca neşeli anlar yaşandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bu tarz etkinliklerin çocukların sosyal ve duygusal gelişimine olumlu katkılar sağladığını belirterek onlara keyifli vakit geçirebilecekleri ortamları sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.