MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

10 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, minikleri mezuniyet töreninde yalnız bırakmadı.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde, çocuklar renkli gösteriler sergileyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Halk oyunları kıyafetleriyle sahneye çıkıp hünerlerini sergileyen çocuklar performansları ile büyük beğeni topladı. Veliler, çocuklarının bu özel gününde hem mutluluklarını hem de gururlarını paylaştı. Mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler keplerini havaya fırlatarak ilk mezuniyet sevinçlerini yaşadılar.

Aydınlık bir gelecek için eğitim hayatlarının ilk basamaklarını başarı ile tamamlayan öğrencileri tebrik eden Başkan Çırpanoğlu:” Belediyemizin kreşlerinde eğitim gören yavrularımızın mezuniyet heyecanını paylaştık. Yavrularımıza sağlıklı, başarılı ve mutlu bir gelecek diliyorum.” dedi.