ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAZANBEL BETON’DAN 5.5 MİLYON...

Geri

KAZANBEL BETON’DAN 5.5 MİLYON LİRALIK TASARRUF

6 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi çatısı altında hizmet veren Kazanbel Beton firması, Mıcır-Agrega Temin İhalesi gerçekleştirdi.

 

 

Kahramankazan’ın kırsal ve merkez mahallelerinde yaşayan vatandaşların kilit taşı, kaldırım, beton vb. taleplerini karşılamak aynı zamanda inşaat sektöründe hizmet veren müteahhit, iş adamı ve şirketlerin artan beton ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan Kazanbel Beton, hazır beton üretiminde kullanılan ana malzemeler arasında yer alan Mıcır-Agrega temini için alım ihalesi gerçekleştirdi.

 

 

5 MİLYON 500 BİN LİRA TASARRUF

 

Şartnameye uygun olan firmaların katıldığı ihale kapalı zarf usulünde yapıldı. İhale öncesinde Mıcır-Agrega teminini birim ton fiyatı 350 TL + KDV olarak gerçekleştiren Kazanbel Beton, ihalenin ardından toplamda 5 Milyon 500 Bin TL tasarruf sağlayarak Mıcır-Agrega teminini birim ton fiyatı 305 TL + KDV şeklinde gerçekleştireceklerini duyurdu. Kahramankazan Belediyesi firması olarak belediyenin yönetim anlayışı gereği kamuoyuna açık şeffaf bir ihale süreci yürüten Kazanbel Beton, ihaleyi en düşük birim ton fiyatı teklifi ile Kocabaş Kardeşler Limited Şirketi’nin kazandığını belirtti.

 

 

‘’KAHRAMANKAZAN’IMIZA HAYIRLI OLSUN’’

 

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde kurulan firmaların yönetim anlayışı gereği adil ve şeffaf bir şekilde hizmet verdiğini belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: ‘’Ülke ekonomisine katkı sağlamak, belediyemize gelen vatandaşlarımızın beton asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım gibi taleplerine karşılık vermek ve istihdam yaratmak adına kurulan Kazanbel Beton firmamızın 100 Bin Ton Mıcır-Agrega Temin İhalesi’ni gerçekleştirdik. Yönetim anlayışımız gereği titizlikle gerçekleştirdiğimiz ihalemiz Kahramankazan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

 

 

Kahramankazan Belediyesi olarak kamu yararını ön planda tutarak çalışmalarını yürüttüklerini vurgulayan Başkan Çırpanoğlu, Kazanbel Beton firmasının da bu minvalde faaliyetlerini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.