KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

14 Eylül 2024

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mevlid Kandili vesilesiyle ilçedeki vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Başkan Çırpanoğlu, bu özel gecede vatandaşlarla bir araya geldi.Ulu Camii önünde kurulan stantta, yatsı namazından çıkan cemaate kandil simidi ikram eden Başkan Çırpanoğlu, herkesin kandilini kutladı. Vatandaşlar, Başkan Çırpanoğlu'na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kandillerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğuna dikkat çeken Başkan Çırpanoğlu:"Kandil gecesini vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ederek bu özel günü daha anlamlı hale getirmeyi amaçladık. Toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştiren bu tür etkinliklerle halkımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu anlamlı günün ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum" dedi.