KAHRAMANKAZAN’DA ‘SEVGİ İZİ’

KAHRAMANKAZAN’DA ‘SEVGİ İZİ’

12 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede ikamet eden yaşlı, engelli ve tüm vatandaşlar için sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sevgi İzi çalışmalarına özveriyle devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi, kaybolma riski yüksek olan Alzheimer hastaları ve engelli bireylerin kimliklerinin tespit edilebilmesi için el bileklerine özel numaradan oluşan Sevgi İzi çalışmasını ilçede sürdürüyor. Sevgi İzi yaptırmak için kalp hastalığı, bulaşıcı cilt hastalığı ve sarılık hastalığı olmaması gerektiği önemli hususlar arasında yer alıyor.

Sevgi İzi çalışması hakkında bilgi ve randevu almak isteyenler, 0312 814 30 31 numarayı arayabilir ya da Kahramankazan Sağlık İşleri Müdürlüğü’ ne Sevgi İzi yaptıracakları kişinin fotoğrafı ile başvuru yapabilirler.