ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAHRAMANKAZAN’DA MEZUNİYET HEY...

Geri

KAHRAMANKAZAN’DA MEZUNİYET HEYECANI

14 Haziran 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nı başarıyla tamamlayan öğrencileri mezuniyet törenlerinde yalnız bırakmadı.

 

 

Kahramankazan’da eğitim gören öğrenciler öğrenim hayatlarında bir dönemi daha geride bıraktı. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonuna gelen öğrencileri Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yalnız bırakmadı. Kahramankazan’da lise öğrenimini tamamlayan öğrencilerin mezuniyet törenlerine katılım sağlayan Başkan Çırpanoğlu, dönemi derece ile tamamlayan öğrencilere Üstün Başarı Belgesi takdim etti.

 

 

Öğrencilere eğitim öğretim yıllarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Çırpanoğlu: ‘’Tecrübenin ve öğrenmenin hiçbir zaman sonu yok. Hayatınızda edindiğiniz her bilgi geleceğinizi inşa ederken temel taşlarınız olacak. Temeliniz sağlam olsun ki önünüze engel çıktığında kolaylıkla aşabilesiniz. Bizler hayatın her alanında başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz. Yolunuz hep açık olsun.’’ dedi.

 

 

Lise öğreniminin yanı sıra kreş, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrenimi gören miniklerin yılsonu heyecanlarına ortak olan Başkan Çırpanoğlu, veli ve seyirciler eşliğinde miniklerin tiyatro, dans ve müzikal gösterilerini izledi. Öğrenci velilerini de tebrik eden Başkan Çırpanoğlu, hatıra fotoğrafının ardından miniklere mezuniyet hediyesi verdi.