ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAHRAMANKAZAN TEK YÜREK

Geri

KAHRAMANKAZAN TEK YÜREK

26 Haziran 2024

HABERİ DİNLE

A Millilerin EURO 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı Kahramankazan’da kurulan dev ekranda izlendi. Ay Yıldızlılara destek veren binlerce vatandaş 2-1 skorla kazanılan müsabakanın ardından galibiyet sevinci yaşadı.

 

 

Kahramankazan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen A Milli Takımımıza Destek Programı renkli anlara sahne oldu. Kahramankazan’ın yerli sanatçısı Uğur Akçay’ın muhteşem sahne performansı ile başlayan program Türkiye – Çekya müsabakası ile devam etti.

 

 

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, A Milli Takımı EURO 2024 yolculuğunda yalnız bırakmadı. Birlik ve beraberlik ortamında gerçekleşen etkinlikte, Başkan Çırpanoğlu seyirciler arasında yerini aldı. Kahramankazan Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda binlerce vatandaş adeta tek yürek oldu. A Milli Takımın 90 dakika boyunca tezahüratlar eşliğinde yanında olan vatandaşlar, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un attığı gollerle gelen galibiyetin ardından sevinç gözyaşlarına boğuldu.

 

 

Kader maçının galibiyet ile sonuçlanmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Çırpanoğlu: ‘’A Milli Takımımız çok önemli bir galibiyet aldı. Bizlerde Kahramankazan’da yaşayan vatandaşlarımızla birlikte bu güzel galibiyete ortak olduk. Bu heyecanı bizlere yaşatan A Milli Takımımıza ve bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki karşılaşmada görüşmek üzere. Türk’e durmak yaraşmaz!’’ dedi.

 

 

Program, vatandaşların A Millilerin resimlerinin olduğu platformda Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.