ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAHRAMANKAZAN SOKAKLARINDA BAY...

Geri

KAHRAMANKAZAN SOKAKLARINDA BAYRAM HEYECANI

15 Haziran 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan sokaklarını bayram heyecanı sardı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu sokaktaki vatandaş ve esnafla bayramlaşarak bayram heyecanlarına ortak oldu.

 

 

Kurban Bayramı’nın manevi havası Kahramankazan’a da yansıdı. Kardeşliğin simgesi Kurban Bayramı dolayısı ile sokaklar vatandaşların akınına uğradı. Bayram nedeniyle yoğunluk yaşayan esnafı ziyaret eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, esnaf ile hem sohbet etti hemde istek ve taleplerini dinledi. Başkan Çırpanoğlu’nu karşılarında gören esnaflarda ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

Esnaflarla birebir ilgilenen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: “Esnafımızın sadece bayramlarda değil her zaman yanında olacağız. Yaşadıkları sorunlar maddi veya manevi her ne olursa olsun esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Çırpanoğlu, Kurban Bayramı’nın tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu.