KAHRAMANKAZAN BELEDİYESPOR AVR...

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESPOR AVRUPA YOLCUSU

12 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcusu Berat Ergün Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda A Milli Halter Takımı’mız ile birlikte şampiyonluk mücadelesi verecek.

Sporun her dalında başarıdan başarıya koşan Kahramankazan Belediyespor Kulübü, sporcusu Berat Ergün’le Avrupa’da şampiyonluk avına çıkıyor. Ülkemizi temsilen A Milli Halter Takımı kafilesiyle Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’na katılan Berat Ergün, 15-23 Haziran tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek şampiyonada altın madalya almak için ter dökecek.

Şampiyonaya hazırlık döneminde Kulüp Antrenörü Yunus Emre Boltürk hocalığında sıkı bir hazırlık süreci geçiren Berat Ergün, madalya almadan gelmeyeceklerini, Al Bayrağımızı Avrupa sahnesinde dalgalandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.