ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KAHRAMANKAZAN BAYRAKLARLA TEK...

Geri

KAHRAMANKAZAN BAYRAKLARLA TEK YÜREK OLDU

25 Ekim 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından ilçe, Türk bayraklarıyla donatıldı. Saldırının ardından birlik ve beraberlik mesajları vermek amacıyla ilçe genelinde birçok noktada bayraklar asıldı.

 

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun direktifiyle, saldırı sonrasında belediye binasına ivedilikle dev bir Türk bayrağı asıldı. Dış birimlerin binalarıyla birlikte çeşitli kamu kurumlarının binalarında da bayraklar yer aldı. İlçedeki esnaflar, acılarını ve tepkilerini göstermek için dükkanlarının önünü bayraklarla süsleyerek dayanışma örneği sergiledi.

 

Vatandaşlar evlerinin balkonlarına astıkları bayraklarla yaşanan acıyı paylaştı. Bu hareket, ilçede güçlü bir birlik duygusunun hâkim olduğunu gözler önüne serdi. Araç sürücüleri de otomobillerine astıkları Türk bayraklarıyla, acıya karşı ortak bir duruş sergileyerek ilçenin sokaklarını bayraklarla süsledi.

 

Kahramankazan, bu zor günlerde gösterdiği birlik ve beraberlikle bir kez daha kenetlendi. İlçede yaşayan herkes, teröre karşı güçlü bir mesaj verirken, Türk milletinin sarsılmaz iradesini bir kez daha ortaya koydu.