ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

KADINLAR MATİNESİ UNUTULMAZ Bİ...

Geri

KADINLAR MATİNESİ UNUTULMAZ BİR EĞLENCEYE SAHNE OLDU

22 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, kadınların doyasıya eğlenebilmesi için unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

 

Connect Thermal Hotel’de düzenlenen Kadınlar Matinesi, katılımcılarına keyif dolu anlar yaşattı. Etkinlikte, Kobra lakaplı ünlü sanatçı Murat Divandiler ve Seda Atçı sahne aldı. Başkan Çırpanoğlu’nun önderliğinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, büyük ilgiyle karşılandı. Katılımcılar hem müziğin ritmine kapıldı hem de unutulmaz anlar yaşadı. Etkinlikte ikramlar yapılarak, katılımcıların konforu ve keyfi ön planda tutuldu.

 

Başkan Çırpanoğlu etkinliği ziyaret ederek kadınlara yönelik yapacakları aktivitelerin her zaman devam edeceğini vurguladı. Esprileriyle ortalığı şenlendiren Başkan Çırpanoğlu kısa bir konuşmanın ardından kadınlara iyi eğlenceler dileyerek alandan ayrıldı.

 

Müzikler, danslar ve fotoğraf çekimleri eşliğinde coşkuyla geçen etkinlikte kadınlar, Başkan Çırpanoğlu’na kendilerine bu fırsatı tanıdığı için teşekkürlerini sundular.