ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

İLÇENİN HER KÖŞESİNE HİZMET

Geri

İLÇENİN HER KÖŞESİNE HİZMET

17 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her köşesinde hummalı bir çalışma yürütüyor.

 

Ekipler, bina ve müstakil evlerin çevresindeki yabani otları greyder makinesi ile temizleyerek, çevre düzenlemelerine önemli katkılar sağlıyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde, Süleyman Çelebi Caddesi, 372. Sokak ve Düzlük Sokak’taki arazi yollarında reglaj ve silindir atım çalışmaları gerçekleştirdi. Mehdi Caddesi'nde ise sıcak asfalt serimi öncesi zemin düzenlemesi gerçekleştirildi.

 

Aydın Mahallesi ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki arazi yollarının düzleştirilmesi için silindir çalışması yapıldı. Kayı Mahallesi Pusatlı Sokak’ta ise taşlı malzeme serimiyle ulaşım konforu artırılıyor ve sokaklar daha güvenli hale getiriliyor.

 

Salı Pazarı’nda bozuk olan zemin, beton atım çalışması ile onarılarak, pazar alanı daha sağlam ve kullanışlı bir hale getirildi. Soğucak Mahallesi'nde bir ekin tarlasında çıkan yangına ekiplerin greyder makineleri ile hızlı müdahalesi, yangının büyümesini engelledi ve büyük bir felaketi önledi.

 

Yayalar Mahallesi ve Akçaören Mahallesi'nde gerçekleştirilen arazi yollarına yönelik reglaj çalışmalarıyla yollar daha güvenli hale getirilirken, Sarıayak Mahallesi'nde de yayla ve arazi yollarına yapılan reglaj çalışması, bölge halkının beğenisini kazandı.