HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI...

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

5 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Başkan Vekili Mustafa Erol’un başkanlığında gerçekleşti.

Toplantı Mayıs Ayı Meclisi’nde yer alan tutanakların kabul edilmesiyle başladı. Gündem maddelerine geçilmesinin ardından kırsal mahallelerde vergi muafiyeti, bisiklet yolu, Huzur Evi yapımı, imar değişiklikleri gibi konular oylamaya sunularak kabul edildi.

Satıkadın Mahallesi, Orhaniye Mahallesi ve Saray Mahallesi ile ilgili bazı imar değişikliklerinin yapılması hakkındaki önergelerin yanında 2023 Mali Yılı hesap kesimi, tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşların sorunları, Kahramankazan Belediyesine ait tesislere şehitlerimizin isimlerinin verilmesi vb. başlıkları da komisyona havale edildi.

Önümüzdeki meclis toplantısının 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi kararının ardından toplantı sona erdi.