ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

HALTERLER ŞAMPİYONLUK İÇİN KAL...

Geri

HALTERLER ŞAMPİYONLUK İÇİN KALKACAK

11 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Türkiye’nin dört bir yanından oyuncuların altın madalya için yarıştığı Gençler Türkiye Halter Şampiyonası başladı. Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı da şampiyonaya katılmak üzere yola çıktı.

 

 

Her yıl düzenlenen ülkenin dört bir yanından sporcuyu bir araya getiren Gençler Türkiye Halter Şampiyonası Isparta’da başladı. Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı oyuncularının da mücadele edeceği şampiyonada 64 kulüp, 173 kadın, 185 erkek toplam 358 sporcu yer alıyor. 13 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan turnuvada Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün yetiştirdiği yetenekli sporcularda ter dökecek.

 

 

Şampiyonaya gidecek sporcularla bir araya gelen Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu, oyuncuların sıkı bir hazırlık sürecinden geçtiklerini vurguladı. Sporcuların şampiyonadan altın madalya almadan dönmeyeceklerine yürekten inandığını ifade eden Başkan Çırpanoğlu: ‘’Hocalarımız hazır, sporcularımız hazır. Kulübümüzü ve Kahramankazan’ımızı gururlandırmak için yola çıkan evlatlarımıza başarılar diliyorum. Şampiyon Kahramankazan olsun!’’ dedi.

 

 

Farklı kategorilerde mücadele edecek olan sporcuları Isparta’ya uğurlayan Başkan Çırpanoğlu, sporcuların emeklerinin karşılıklarını şampiyonlukla taçlandıracaklarından emin olduğunu belirtti.