ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

FESTİVAL HAVASINDA MİLLİ HEYEC...

Geri

FESTİVAL HAVASINDA MİLLİ HEYECAN

7 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

EURO 2024 Yarı Final heyecanı Kahramankazan’da on binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Kahramankazan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri A Milli Takımı EURO 2024 yolculuğunda desteklemek için bir dizi etkinlik düzenledi. Ay Yıldızlılara destek için Kahramankazan Millet Bahçesine gelen vatandaşlar ateş gösterisi, yüz boyama, sihirbazlık, langırt ve müzik dinletisi ile maç öncesi etkinliklerine katıldı. Üreten kadınların  el emeği göz nuru yaptıkları yemekleri, oyuncakları, kıyafetleri ve birçok ürünü sergiledikleri standlarında bulunduğu programda vatandaşlar ihtiyaçları olan ürünleri satın alma fırsatı buldu.

 

 

 

ÜRETEN KADINLARIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Üreten kadınların ürünlerinin bulunduğu standları maç öncesi ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, kadınların ellerinden geçen birbirinden güzel  ürünleri vatandaşlarla buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade etti. Bu güzel programa renk katan, el emeklerini sergileyen kadınlara teşekkür eden Başkan Çırpanoğlu: “Üreten kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

ÇEKİRDEKLER BAŞKAN ÇIRPANOĞLU’NDAN

 

 

Türkiye - Hollanda müsabakasının yaklaşması ile birlikte binlerce vatandaş dev ekranın karşısına geçti. Başkan Çırpanoğlu’nun çekirdek ve soğuk içecek ikramı eşliğinde müsabakayı seyreden vatandaşlar A Millilerin yarı final heyecanına ortak oldu. İlk yarı gelen Samet Akaydın’ın golü sonrası gurur dolu anlara sahne olan program, ikinci yarı yediğimiz gollerin ardından matem havasında geçti. 90 dakika boyunca binlerce Kahramankazanlı vatandaşı ekrana kitleyen EURO 2024 Çeyrek Final müsabakası, A Millilerin turnuvaya  2-1’lik skorla veda etmesiyle sona erdi.

 

 

 

BU GURUR HEPİMİZİN

 

 

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Çeyrek Final’e kadar ilerleyen A Millileri tebrik eden Başkan Çırpanoğlu: “Kahramankazan olarak yürekten destek verdiğimiz A Millilerimize bizlere yaşattıkları heyecandan dolayı teşekkür ediyorum. Türk Bayrağımızı Avrupa’da dalgalandırarak bizleri gururlandırdılar. Bu gurur hepimizin!” dedi.

 

 

Program hatıra fotoğrafının ardından son buldu.