ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Geri

EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA

17 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlamak için özenle çalışmaya devam ediyor.

 

Ekipler tarafından cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen yabani ot biçme ve ağaç kesme çalışmaları, ilçenin genel temizliği ve düzeni açısından büyük önem taşıyor. Taziye Evi çevresinde yoğunlaşan ekipler, burada yabani otların biçimini tamamladı. Yeşil alanlar ve parklarda ise sulama çalışmaları devam ediyor. Tekke Mahallesi'ndeki okul çevresinde de yabani ot biçme çalışmaları yapılırken ayrıca, İlçe Müftülüğü ’nün bahçesi yeşillendirme çalışmaları ile güzelleştirildi.

 

Satı Kadın Parkı ve Hacı Ahmet Öztürk Parkı'nda da yabani ot ve çim biçme çalışmaları gerçekleştirildi. Orhaniye Mahallesi Muhtarlığı ve Köy Konağı çevresinde yapılan yabani ot biçme çalışmaları ile bölge temizlendi. Ayrıca, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi çevresinde de yabani ot biçme çalışmaları gerçekleştirildi. Taziye Evi’ne 4 adet çardak kurularak vatandaşların hizmetine sunuldu.