ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

EĞİTİM YOLCULUĞUNDAKİ MİNİKLER...

Geri

EĞİTİM YOLCULUĞUNDAKİ MİNİKLERE JEST 

2 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçedeki 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere anlamlı bir sürpriz yaparak kırtasiye çeki hediye etti. 

Okul sezonunun başlamasıyla birlikte Başkan Çırpanoğlu, minik öğrencilerin uyum haftasında eğitim yolculuklarına destek verdi. İbrahim Bitik İlkokulu’nda düzenlenen temsili törende, Başkan Çırpanoğlu’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt ve Okul Müdürü İbrahim Divanoğlu da hazır bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, törendeki konuşmasında Kahramankazan Belediyesi’nin İbrahim Bitik İlkokulu’na sağladığı desteklerden bahsederek, ‘’Çalışmalar için değerli Belediye Başkanımız’ın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Başkan Çırpanoğlu, saygı ve teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında, ‘’Hem devletimiz hem belediyemiz olarak bu okulun var olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Tabi fiziki şartların yanı sıra öğretmenlerin kalitesi çok önemlidir. Bu okulda öğretmenlerin kalitesinin bilindiği bir okuldur. O yüzden evlatlarınız gerçekten emin ellerde’’ sözleriyle velileri selamladı. 

1.000 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ

Törenin ardından Başkan Çırpanoğlu, Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilere Türk bayrağı desenli rüzgâr gülü, uçurtma ve 1.000 TL değerinde hediye çeki dağıttı. Eş zamanlı olarak ilçedeki tüm okullarda hediye çeki dağıtımı gerçekleştirildi. Miniklerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, Başkan Çırpanoğlu çocuklarla ve velilerle sohbet ederek onlara moral verdi.

Başkan Çırpanoğlu, yaptığı konuşmada, ‘’Evlatlarımız için, sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum. İnşallah bundan sonra da biz, defaatle eğitime yardım etmeye, eğitim gönüllüsü olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.