DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

13 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşların güvenliği ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, asfaltlama, onarım ve bakım çalışmaları yapıyor.

Ekipler bu kapsamda İmrendi Mahallesi’nde sökülen hız kesici kasislerin yerine yenileri monte etti. Ayrıca Fatih Mahallesi’nde yol açımı için reglaj ve taşlı malzeme serimini yaptı. Çalışmalarına hızla devam eden ekipler Yazıbeyli, Kumpınar ve Aydın Mahallelerinin arazi yollarına taşlı malzeme serimini gerçekleştirdi. Yıldırım Beyazıt Mahalle’sinde ise kullanımda konforu arttırmak için, yollara reglaj ve silindir ile düzeltme çalışması yapıyor. Ekipler daha rahat trafik akışının sağlanması, sürücülerin güvenli ve keyifli bir sürüş yaşaması için çalışmalarına devam ediyor.