ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

DOLU DOLU YAZ ŞENLİĞİ

Geri

DOLU DOLU YAZ ŞENLİĞİ

2 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi ‘Yaz Şenlikleri’ etkinliği ile çocuklar için bir ilke daha imza attı. Çocuklar şenlikte keyifli bir gün geçirirken doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

 

Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte yüzlerce çocuk bir araya geldi. Yarışmalarla heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar tatilin keyfini doyasıya çıkardı. Etkinlik boyunca birbirinden eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar, balon şov, jonglör ve sihirbazlık gösterilerini hayranlıkla izledi. Renkli ve eğlenceli anlara sahne olan etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenirken ikram edilen pamuk şekeri, mısır ve dondurma ile damaklar şenlendi. Palyaçoların renk kattığı şenlik, şişme oyun parklarında saatler süren eğlencelerle dolu anlara sahne oldu.

 

Aynı zamanda Kahramankazan Belediyesi'nin öncülük ettiği Üreten Kadınlar Çarşısı da gösteri alanında yerini aldı. Çarşı, girişimci kadınların birbirinden lezzetli yemekleri, el emeği eserleri, kıyafetler ve takılarla dikkat çekti.

 

Toplumun tüm kesimlerine yönelik organizasyonlarıyla büyük takdir toplayan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: “Çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz mutluluk, bizler için en büyük ödül. Etkinliklerimizle toplumun tüm kesimlerine hitap etmeye devam edeceğiz” dedi.