ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

‘’ÇİFTÇİLERE HEP DESTEK, TAM D...

Geri

‘’ÇİFTÇİLERE HEP DESTEK, TAM DESTEK’’ 

28 Mayıs 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi, çiftçilere yönelik destek programı kapsamında %50 hibeli, toplamda 1.300.000 adet sebze fidesini üreticilerle buluşturdu.

Kahramankazan Belediyesi tarafından, 600’ü aşkın çiftçiye 1.300.000 adet sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Pazar alanı, Kumpınar Kültür Merkezi ve Güvenç Mahallesi’nde gerçekleştirilen dağıtımlara Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Kubat ve Ali İhsan Baykurt katılım sağlayarak üreticilerin yüzünü gülümsetti. Bölgedeki tarımsal üretimi ve çiftçilerin gelirlerini artırmaya yönelik atılan bu adım ilçedeki çiftçilere gösterilen önemin nişanesi oldu. Çiftçilere verilen fide desteğiyle üretim kapasitelerini artırmaları ve daha verimli bir sezon geçirmeleri hedeflendi. 

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, destek programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üretimimize her zaman destek, tam destek" vurgusuyla çiftçilerin yanında olduklarını belirtti. Ayrıca, bu tarz desteklerin devam edeceğini bildirirken çiftçilerin hayırlı ve bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diledi.