BELEDİYE PERSONELİNE ‘SAĞLIKLI...

BELEDİYE PERSONELİNE ‘SAĞLIKLI BESLENME’ SEMİNERİ

5 Eylül 2024

Kahramankazan Belediyesi personellerine İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlıklı Beslenme’ semineri düzenlendi.

Seminerde, Diyetisyen Simge Zaimoğlu konuşmacı olarak yer aldı. Seminer, belediye çalışanlarının sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarını ve beslenme alışkanlıklarını iyileştirmelerini hedefledi. Diyetisyen Zaimoğlu, seminerde dengeli ve sağlıklı beslenmenin önemi ve doğru besin seçimleri üzerine kapsamlı bilgiler sundu. Ayrıca, sık yapılan beslenme hataları ve bunların sağlık üzerindeki etkileri hakkında da bilgilendirme yaptı. Katılımcılar, günlük yaşamlarında uygulayabilecekleri pratik öneriler ve stratejiler hakkında bilgi sahibi oldular.

Etkinlik sonunda, katılımcılardan gelen sorular yanıtlanarak, sağlıklı yaşam konusundaki bilgi boşlukları giderildi.