BAYRAM ÖNCESİ SIKI DENETİM

BAYRAM ÖNCESİ SIKI DENETİM

13 Haziran 2024

Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bayram öncesi sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Denetim kapsamında marketler, pastaneler, imalathaneler ve kasaplar titizlikle incelendi.

Kahramankazan Belediyesi'nin halk sağlığını koruma ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlama çabalarının bir parçası olarak yaptığı denetimde Zabıta ve Sağlık İşleri ekipleri, hijyen standartlarına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Bayram alışverişi öncesi vatandaşların sağlığını korumak adına özellikle bayram şekerleri olmak üzere gıda ürünleri, kozmetik ürünleri ve temizlik ürünlerinin son kullanma tarihleri ve saklama koşulları detaylı bir şekilde incelendi.  Hijyen koşullarına uymayan, son kullanma tarihleri geçmiş ürünler barındıran işletmeler ve halkın sağlığına tehdit oluşturan unsurlar hakkında tutanaklar tutularak, gerekli uyarılar yapıldı. Ekipler, ilçe genelinde denetimlerin çoğalarak devam edeceğini belirtti.