BAYRAM ARİFESİ ŞEHİTLİK ZİYARE...

BAYRAM ARİFESİ ŞEHİTLİK ZİYARETİ

15 Haziran 2024

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kurban Bayramı arifesi Kahramankazan Şehitliği’ni ziyaret etti.

Kurban Bayramı arifesinde şehit aileleri ve yakınları başta olmak üzere vatandaşlar asri mezarlık ve mahalle mezarlıklarına akın etti. Bayram ziyaretine kaybettikleri yakınlarından başlayan vatandaşlar, hüzün ve sevinci bir arada yaşadı.

Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı arifesinde de Kahramankazan Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. Anma etkinliğine İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçe protokolü, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Programda şehitler için Kur’anı Kerim okundu, dualar edildi.

Şehitlik makamının bütün makamlardan üstün olduğunu vurgulayan Başkan Çırpanoğlu: ‘’Başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bulunduğumuz coğrafyayı can siper hane koruyarak şehit olan tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabır diliyorum.’’ dedi.

Programın ardından vatandaşlar ile bayramlaşan Başkan Çırpanoğlu, kazasız belasız bir bayram geçirilmesini diledi.