ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

BAŞKAN’DAN TEDAVİ GÖREN HASTAL...

Geri

BAŞKAN’DAN TEDAVİ GÖREN HASTALARA ZİYARET

10 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Devlet Hastanesi ziyaret etti.

 

Kahramankazan Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, verilen sağlık hizmetleri hakkında Başhekimi İzzet Yıldız’dan bilgi aldı. Hastane personeli ile sohbet eden Başkan Çırpanoğlu, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Tedavi gören hastaları teker teker ziyaret ederek yakından ilgilenen Başkan Çırpanoğlu, hasta yakınlarıyla da sohbet etti. Kahramankazan Belediyesi olarak ihtiyaçları olması durumunda her zaman kapılarının sağlık sorunları yaşayan hasta ve yakınlarına açık olduğunu vurgulayan Başkan Çırpanoğlu: ‘’İnsanların iyi günlerinde yanlarında olmak nasıl bizim görevimizse, kötü günlerinde de yanlarında olmak bizim boynumuzun borcudur. Kahramankazan Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden hasta, yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hayatlarında çıkan engelleri elimizden geldiğince aşmalarına yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızın yanında oldukça mutluyuz.’’ dedi.

 

Sağlık alanında vatandaşların konforlu hizmet almalarını sağlamak adına kaliteli hizmet verdiklerini dile getiren Başkan Çırpanoğlu, vatandaşların kilometrelerce uzaklıkta bulunan sağlık kuruluşlarına giderek hizmet alma zorluklarının ortadan kalktığını söyledi.