BAŞKAN'DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

BAŞKAN'DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

10 Ekim 2024

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 100. Yıl İstiklal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Başkan Çırpanoğlu öğrencilerin eğitim hayatlarına dair detaylı bilgi aldı ve öğretmenlerle uzun sohbetler gerçekleştirdi. Öğretmenlerin taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Çırpanoğlu, yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çırpanoğlu, onlarla sohbet ederek istek ve beklentilerini dinledi.

Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Çırpanoğlu: "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Çırpanoğlu, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve okul yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.