BAŞKAN'DAN ESNAFA MEVLİD KANDİ...

BAŞKAN'DAN ESNAFA MEVLİD KANDİLİ ZİYARETİ

14 Eylül 2024

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla ilçedeki esnafa ziyaretlerde bulunarak kandillerini kutladı.

Göreve geldiği günden itibaren esnaf ziyaretlerine önem veren Başkan Çırpanoğlu, bu özel günde de esnafı yalnız bırakmadı. Ziyaretlerde samimi şekilde karşılanan Başkan Çırpanoğlu esnafla sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. Hayırlı ve bereketli kazançlar, temennisinde bulunduğu esnafın talep ve görüşlerini dinleyen Çırpanoğlu, bunlara ilişkin notlar aldı.Ziyaret sırasında karşılaştığı vatandaşların hal hatırlarını sorup hayırlı kandiller diledi.

Anlamlı günde esnafı ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu:"Esnafımız, yerel ekonomimizin bel kemiği.  Onların yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüm üretmek, bizim önceliğimiz. Bu tür ziyaretlerle hem yerel ekonominin nabzını tutuyoruz hem de esnafımıza yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Kahramankazan’ın ekonomik kalkınması ve esnafımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye belirtti.