ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU’NDAN FABRİKA...

Geri

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU’NDAN FABRİKA ZİYARETİ

4 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Anadolu Efes Firma yöneticileri ve çalışanlarını ziyaret etti.

 

Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan’da istihdam ve üretime katkı sağlayan işletmeler arasında yer alan Anadolu Efes Firması’na ziyaret gerçekleştirdi. Kahramankazan’da ikamet eden yüzlerce vatandaşın istihdam kapısı olan Anadolu Efes Firması yöneticileri ile birlikte işletmede incelemelerde bulunan Başkan Çırpanoğlu, fabrika işleyişi hakkında bilgi aldı.

 

Vatandaşlarla aralarında gönül köprüsü kurduklarını belirten Başkan Çırpanoğlu: ‘’İlçemizde hizmet veren firmalarımızın ve çalışan emekçi kardeşlerimizin 5 yılda bir değil her zaman yanlarında olacağız. İstihdam ve ekonominin bel kemiği olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarına karşılık vermek için gece gündüz demeden çalışacağız. Kurduğumuz gönül köprüsünü Allah’ın izni ile güçlendirmeye devam edeceğiz. ‘’ dedi.

 

Fabrikada çalışan emekçilerle bir araya gelen Başkan Çırpanoğlu, çalışanlarla birlikte sohbet etti. İstek ve taleplerini Başkan Çırpanoğlu’na iletmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen çalışanlar ‘’Başkanımızı burada gördüğümüze çok sevindik. Taleplerimizin çözüme ulaşacağından hiç şüphemiz yok’’ diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler