ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU, YENİ İLÇE E...

Geri

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU, YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ'U ZİYARET ETTİ

13 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Erol Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Kahramankazan'da yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlayan Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atama gerçekleşti. Yaklaşık bir yıldır İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Bülent Bulut'un görevlendirme ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne tayini sonrası Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Erol Yavuz getirildi.

 

 

Kahramankazan'daki asayişi sağlayarak vatandaşların güven ve huzur ortamında sorumlu olan emniyet güçlerini ve yeni atanan Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü Erol Yavuz'u ziyaret eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Emniyet Müdürü Yavuz'a yeni görevinde muvaffakiyetler, polis teşkilatında görev yapan personele kolaylıklar diledi.

 

 

Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü Yavuz'a Türk bayrağı hediye eden Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Huzur ve düzeni sağlama konusunda iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Başkan Çırpanoğlu, "Yeni görevinizin Kahramankazan'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. " dedi.