ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU VATANDAŞLARL...

Geri

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU VATANDAŞLARLA İÇ İÇE 

14 Haziran 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, cadde ve sokaklarda dolaşarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. 

Vatandaşlarla iletişimine önem veren Başkan Çırpanoğlu, karşılaştığı herkesle selamlaşarak sohbet etti. Sorunları dinleyip çözüm yollarını konuşurken aynı zamanda ilçede gerçekleştirilecek projelerden söz etti. İlçedeki bu yakın temas yerel yönetim ile halk arasındaki iletişimi güçlendirdi.

Başkan Çırpanoğlu, konuşmalarında, "Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" diyerek, toplumsal dayanışma ve uyumun önemine vurgu yaptı. Ayrıca, vatandaşların görüşlerine her zaman açık olduklarını ve ilçedeki her bir bireyin sesini duyurabileceği bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirtti. Konuşmalar esnasında samimi anlar yaşanırken vatandaşlar, Başkan Çırpanoğlu’yla fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Ayrıca, Satıkadın Mahallesi’nde bulunan Yeni Sanayi Alt Geçit Köprüsü girişindeki çalışma alanını ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, bilgi alışverişinde bulunarak görevlilere kolaylıklar diledi.