ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU ASFALT ÇALIŞ...

Geri

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

12 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kahramankazan Belediyesi iş birliğiyle Kahramankazan Sanayi Bölgesi'nde asfalt döküm çalışmaları hız kazandı.

 

Kahramankazan’da ilçenin altyapısını güçlendirmek ve yolların kalitesini artırmak amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, emek veren işçilere teşekkür ederek kolaylıklar diledi. Alanda yapılan incelemelerin ardından yetkililerden detaylı bilgi aldı. Asfalt döküm çalışmaları, Sanayi Bölgesi'nin yollarını adeta yeniden inşa ederek bölgenin modernizasyonuna önemli bir katkı sağlayacak.

 

Başkan Çırpanoğlu:” Bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla yollarımız iyileştiriyor sorunlu alanları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Sanayi bölgemizin altyapısını güçlendirmek ve sanayicilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Süreci en kısa sürede tamamlayarak daha konforlu ve güvenli bir trafik akışı sağlayacağız” diye konuştu.