BAŞKAN ÇIRPANOĞLU, ALIN TERİ DÖKEN PERSONELLERİN İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
HABERİ DİNLE
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye personelleri ile bir araya geldi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçenin çehresini güzelleştiren ve üreterek Kahramankazan'a katma değer sağlayan iki önemli birimi ziyaret ederek personelin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve KazanBel Beton firmasında çalışan belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Çırpanoğlu, Ankara'nın üreten ve gelişen şehri olan Kahramankazan'ın geleceğinin emekçi mesai arkadaşları sayesinde emin ellerde olduğunu söyledi.
"HAK EDENE HAKKI HER ZAMAN VERİLECEK"
Ziyaretin ilk durağında Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile buluşan Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan'ın cadde ve sokaklarında gece gündüz ayırt etmeksizin mesai harcayan personellere iş tempolarından dolayı teşekkür etti. Hak edene hakkının her zaman verileceğinin altını çizen Başkan Çırpanoğlu: "Meşakkatli bir çalışma içerisinde olan temizlik personelimizin her zaman arkasında olacağız. Kahramankazan Belediyesi'ne katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nüzü kutluyorum." dedi.
İlerleyen süreçte temizlik personelinin maaşlarında iyileştirmeye gideceklerini belirten Başkan Çırpanoğlu, her personelinin emeğinin karşılığını fazlasıyla alması gerektiğini ifade etti.
‘’KAHRAMANKAZAN ANKARA'NIN SANAYİ BAŞKENTİ OLACAK’
Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ardından Kahramankazan Belediyesi iştiraklerinden olan KazanBel Beton firması çalışanlarını ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, firmanın çalışma sahasında incelemelerde bulundu. Kahramankazan'ın Ankara'nın sanayi başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini vurgulayan Başkan Çırpanoğlu, "Artık cin şişeden çıktı" diyerek şunları kaydetti:
"Kahramankazan Ankara'nın sanayi başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. Bizlerde ona göre vizyonumuzu belirleyeceğiz. KazanBel Beton firmamıza yakışır şekilde, ismimize halel getirmeden, disiplinli çalışma prensibimizin dışarısına çıkmadan, kurumsal kimliğimizi gözeterek üretim yapmaya devam edeceğiz. Betonumuzu uygun pazarlama stratejileriyle, siz emekçi kardeşlerimizin çabalarıyla inşallah Ankara'nın en iyi markası haline getireceğiz. Aynı kararlılıkla çalışmalarınıza devam etmenizi temenni ediyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nüzü kutluyorum"
Araç filosunu güçlendirme yönünde girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Başkan Çırpanoğlu, personelin daha iyi şartlarda çalışması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini de sözlerine ekledi.