ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMED...

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

4 Temmuz 2024

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde altyapı ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçede özverili bir çalışma yürüten Fen İşeri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Parkı’ndaki yazı onarım ve bakımını tamamladı. Satıkadın Mahallesi’nde bulunan Altay Sokak’ta tıkanan bina gideri, yine ekipler tarafından açıldı. Atatürk Mahallesi’nde ise Toprak Mahsulleri Ofisi’nin hububat alım ve stok yerlerinin hollerini hazırlama çalışmaları sürdürülüyor.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Mehdi Caddesi’nde ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları ekipler tarafından gerçekleştirilirken Yakupderviş Mahallesi’nde ise köy çeşmesi için gerekli olan boru hattı kazısı başarıyla tamamlandı.