HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESPOR YENİ SEZONA GALİBİYETLE MERHABA DEDİ

7 Ekim 2024

Üst liglerin ardından alt liglerde de kademeli olarak takımlar yeni sezonu açmaya başladı. Kahramankazan ilçesini futbolda temsil eden Kahramankazan Belediyespor'da sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Futbol ülkemizde dahil olmak üzere dünyanın büyük bir kısmında en popüler spor olarak biliniyor. Bu nedenle yerel ve genel yönetimlerde spor yatırımları arasında futbol branşı öne çıkıyor.

DEPLASMANDA 3 PUAN

Kahramankazan'da da ilçeyi futbol liglerinde temsil etmesi için kurulan Kahramankazan Belediyespor'dan başarılı sonuçlar alması bekleniyor. Sezona Ankara Süper Amatör Liginde başlayan takım, Kahramankazan Belediyesinin desteğini arkasına alarak yoluna devam ediyor.

Başkanlığını Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nun yaptığı Kahramankazan Belediyespor sezonun ilk maçında Yenimahalle Belediyespor ile karşılaştı. Yenimahalle Hasan Doğan Sahasında oynanan mücadelede, Kahramankazan Belediyespor tek golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

BAŞKAN SELİM ÇIRPANOĞLU'NDAN TEBRİK

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da almış oldukları galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik etti. Başkan Çırpanoğlu "Futbol takımımız sezonun ilk maçında büyük bir başarıya imza attı. Her zaman sporcularımızın ve teknik ekibimizin yanında olacağız. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. Oyuncularda almış oldukları galibiyetten dolayı soyunma odasında büyük bir sevinçle bir birlerini kutladılar.