HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI SEZONU GALİBİYETLE AÇTI

13 Ekim 2024

Kahramankazan Belediyesine bağlı olarak farklı branşlarda çok sayıda sporcu mücadele ediyor. Sporcular takım ya da bireysel olarak verdikleri mücadelelerde aldıkları olumlu sonuçlarla adlarından söz ettiriyor.

Kahramankazan Belediyespor spora yaptığı yatırımların karşılığını sevindirici haberler alarak görmeye devam ediyor. Kahramankazan Belediyesinin desteği ile faaliyetlerini sürdüren takımlar ilçenin adının geniş bir kesim tarafından duyulmasını sağlarken aynı zamanda kendi sportif kariyerlerini de olumlu anlamda şekillendiriyor.

KAHRAMANKAZAN'IN KIZLARI SEZONA GALİBİYETLE MERHABA DEDİ

Kahramankazan Belediyespor'un Kadın Voleybol Takımı Altyapı Yıldız Kızlar Kategorisinde 2024-2025 sezonunun ilk maçına çıktı. Genç kızlar ligdeki ilk maçında Etimesgut ilçesinin temsilcilerinden Eryaman Gücü ile karşı karşıya geldi.

Maçta etkili bir oyun ortaya koyan Kahramankazan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı set vermeden 3-0'lık bir galibiyet aldı. Voleybolcular rakiplerini net bir oyunla yenmekten dolayı bitiş düdüğü ile beraber büyük mutluluk yaşadı.

SEZON BOYU BÖYLE İLERLEMEK HEDEFLENİYOR

Kahramankazan Belediyespor Kadın Voleybol Takımının antrenörleri de aldıkları galibiyetten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Teknik ekip sezon boyunca aynı şekilde ilerlemeyi amaçladıklarını belirtti.

Kahramankazan Belediyesi spor konusunda destek vermeye devam ediyor. Takımın başkanlığını da yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bu konuda sporcuların yanlarında olduklarını belirtiyor.