Çırpanoğlu, festivali gelecek senelerde de gerçekleştirerek geleneksel hale getirmek istediklerini ve Kahramankazan kavurmasını tüm Türkiye'ye tanıtmak istediklerini sözlerine ekledi.

"Kahramankazan etiyle meşhur bir yer"

Festivale kavurma yemek için geldiğini söyleyen Erdem Ozan Okur, "Kahramankazan için çok güzel bir etkinlik oldu. Kahramankazan'da böyle etkinlikler görmek ve buna burada güzel sanatçıların eşlik etmesi, belediyenin de güzel ücretsiz bir hizmet vermesi, aynı zamanda çeşitli eşya ve yemeklerin satışı gayet güzel. Kavurmayı ailecek seviyoruz. Zaten Kahramankazan etiyle meşhur bir yer. Burada direkt kesimhanesi de var. Eti de güzel, kendi de güzel, insanı da güzel" ifadelerine yer verdi.

"Etin her türlüsü lezzetli ve bir de kavurma şeklinde olunca daha da güzel oluyor"

İsa Taner Kaynak ise, festivalin vatandaşlar adına çok güzel bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, "Kavurma deyince akla zaten Kahramankazan birinci sırada geliyor. Kahramankazan etlerinin katkılarıyla gerçekleşen bu organizasyon bizim için çok değerli ve dikkat çekici. Etin her türlüsü lezzetli ve bir de kavurma şeklinde olunca daha da güzel oluyor" diye konuştu.

Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinlik bugün de devam edecek. Festival programında konserler ve çeşitli organizasyonlar bulunuyor.