HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NE KIRTASİYECİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

12 Ekim 2024

2024 - 2025 eğitim öğretim yılı döneminin başlangıcında ilkokul öğrencilerine Kahramankazan Belediyesi tarafından kırtasiye çeki dağıtılmıştı. Kırtasiyeciler Başkan Çırpanoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bu sene hem çocukları ilkokula başlayan ailelere hem de Kahramankazan'da hizmet veren esnafa destek olmak için bir değişikliğe gitmişti. İlkokul öğrencilerine kırtasiye seti hediye etmek yerine kırtasiye çeki dağıtan Başkan Çırpanoğlu esnafın yüzünü güldürmüştü. Kırtasiyeciler, Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ÇIRPANOĞLU KIRTASİYECİLERİ AĞIRLADI!

Kahramankazan Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı başında ilkokula başlayan öğrencilere kırtasiye seti yerine hediye çeki dağıttı. Bu uygulama sayesinde hem öğrenciler ihtiyaç duydukları ürünleri özgürce seçme imkânı buldu, hem de yerel kırtasiye esnafı desteklendi. Eğitimin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, hep birlikte bu desteği sürdüreceklerini ifade etti.

Geçmiş yıllarda dağıtılan kırtasiye setlerinin çoğunlukla kullanılmadığını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bu yıl farklı bir yöntem izlediklerini belirtti. Çırpanoğlu, “Öğrencilere hediye çeki vererek, hem onların istediği ürünü almasını sağladık, hem de ilçemizde faaliyet gösteren kırtasiyecilere ekonomik açıdan destek olduk. Yanlıştan dönmenin ve esnaf ile vatandaşı önceleyen bir anlayış benimsemenin önemine inanıyoruz” dedi.

Ekonomik zorluklara rağmen dağıtılan hediye çekleri sayesinde rahat bir nefes aldıklarını bilerten kırtasiyeciler Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'na teşekkürlerini sundular. Belediyenin desteği sayesinde esnafın yüzünü güldüğünü belirten kırtasiyeciler ile bir araya gelen Başkan Çırpanoğlu ise eğitimin önemine vurgu yaparak desteklerini sürdüreceklerini söyledi.