HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NDEN YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARA EVDE BAKIM DESTEĞİ

11 Ekim 2024

Yaşlı ve hastaların hayatlarını kolaylaştırmak adına desteklerine devam eden Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda yaşlı ve özel gereksinimi olan bireylere evde bakım hizmeti sunacağını duyurdu.

Kahramankazan Belediyesi sosyal yardım ve desteklerine tüm hızı ile devam ederken yaşlı ve hastalara yönelik olarak evde bakım hizmeti sunulacağı açıklandı. Sunulan hizmet sayesinde özel gereksinimi olan ve yaşlı bireylerin yaşam standartlarının yükseltilmesi sağlanacak.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NDEN EV ZİYARETLERİ!

Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program doğrultusunda düzenli olarak ev
ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler sırasında, ihtiyaç sahiplerine tıraş, kişisel bakım ve hijyen
hizmetleri sunuluyor. Ekipler, yaşlı bireylerin ve özel gereksinimli kişilerin günlük yaşamlarında
karşılaştıkları zorlukları azaltarak, onlara destek olmayı amaçlıyor.

BELEDİYE EKİPLERİ KİŞİSEL BAKIM VE HİJYENİK ORTAM SAĞLAYACAK!

Ekipler, ev ziyaretleri sırasında yalnızca kişisel bakım değil, aynı zamanda hijyenik bir ortam sağlama
konusunda da çalışmalarda bulunuyor. Ekipler, bireylerin evlerini temizleyerek, yaşam alanlarının
hijyenik ve sağlıklı olmasına katkıda bulunuyor. Bu hizmetler, özellikle yalnız yaşayan yaşlı bireyler için
büyük önem taşıyor.

Sunulan hizmet sayesinde Kahramankazan Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen kişilere düzenli ev ziyaretleri yapılacak. Bu ziyaretlerde hem kişisel bakımları sağlanacak hem de ihtiyaçları olan hijyenik ortam için destek sağlanacak. Özellikle de tek başına yaşayan kişilere daha fazla destek verilecek.