HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ İSTİHDAM MERKEZİNDE TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİ

15 Ekim 2024

Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan İstihdam Merkezi yoğun ilgi görmeye devam ederken Toplu İş Görüşmesi gerçekleştirildi. Görüşmelerin devam edeceği ifade edildi.

Kahramankazan'da yaşayan kişilerin işsizlik sorunlarını çözmek adına harekete geçen Kahramankazan Belediyesi İstihdam Merkezi'ni devreye almıştı. Kurulan istihdam merkezinde çalışmalar tüm hızı ile devam ederken Kahramankan Belediyesi bugün gençlerle toplu iş sözleşmesi yapıldığını duyurdu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NDE TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİ SÜRÜYOR!

Son dönemde ekonomik olarak yaşanan zorluklar nedeniyle işsizlik sorunu da artış göstermiş, pek çok kiş iş bulmakta zorlanmaya başlanmıştı. Yaşanan sorunları çözmek adına Kahramankazan Belediyesi devreye girmiş ve Kahramankazan İstihdam Merkezi kurulmuştu. Kurulan merkez tüm hızı ile çalışmalarına devam ederken gençler için yeni iş görüşmesi gerçekleştirildi.