HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ EXTREM ANKARA YARIŞINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

14 Ekim 2024

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Offroad araba yarışı severler için eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşandı. 2024 Extrem Kupasının 3. ayağı ilçede düzenlendi.

Fiziksel güç gerektiren sporlara ek olarak motorlu araçlarla yapılan sporlarda dünya genelinde yüz binlerce insan tarafından takip ediliyor. Farklı kategorilerde yapılan bu yarışlar ülkemizde de düzenleniyor.

HEYECAN DOLU ANLAR

Bu kapsamda zorlu arazilerde yapılan yarışmalar olarak bilinen Offroad müsabakaları ile ilgili Ankara'da bir turnuva başlatılmıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ankara Doğa Sporları Offroad Spor Kulübünün ortaklığında düzenlenen 2024 Extrem Kupasında 3. ayak geride bırakıldı.

İlk iki aşamanın ardından 3. aşamanın adresi ise Ankara'nın Kahramankazan ilçesi oldu. Kahramankzan Belediyesi 28 sporcunun katıldığı yarışmaya ev sahipliği yaparak ilçenin reklamının yapılmasına katkı sağladı.

ANLAMLI ETAP İSİMLERİ

Yarışmanın etabına verilen isimler ve sloganlarda son dönemde üzerinde oldukça hassas olunan ve insanları duygulandıran isimler oldu. Yarışmanın ilk etabının adı Narinler Yaşasın oldu. Yarışma Atam İzindeyiz etabı ile devam etti.

İLÇE TANITIMINA KATKI VURGUSU

Yarışma alanında bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Ankara Offroad Doğa Sporları Kulüp Başkanı Ergün Çirkin tarafından verilen plaket ile onurlandırıldı. Başkan Çırpanoğlu da yarışmanın Kahramankazan'ın adının duyulmasına sağladığı katkıya vurgu yaptı.