HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ CAMİ VE MESCİTLERİN TEMİZ KALMASINA DESTEK OLUYOR

9 Ekim 2024

Cadde ve sokakların temiz kalmasının önemsendiği gibi kamusal alan ve binaların temiz kalmasına da aynı şekilde dikkat ediliyor. Bu konuda Kahramankazan Belediyesine bağlı ekiplerde temizlik ve dezenfekte konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kişisel hayatta olduğu gibi sosyal hayatta da insanlar yaşam alanlarının temiz kalmasını istiyor. Temizlenmediği takdirde insan ve canlı sağlığını tehdit edebilecek kirler ile ilgili yerel yönetimler tarafından düzenli olarak temizlik hizmetleri gerçekleştiriliyor.

HASTALIK RİSKİNE KARŞI ÖNLEM

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri de gerçekleştirmiş oldukları cami ve mescit temizleme uygulanması ile insanların rahat bir şekilde ibadet etmesini sağlıyor.

Vatandaşlar günde 5 vakit namaz kılmak için camilere gidiyor. Özellikle Cuma namazı vakitlerinde camilerde yoğun bir kalabalık oluyor. Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını Cuma namazı vaktinde sıklaştırarak, camilerde vatandaş sağlığını etkileyebilecek olumsuz risklerin ortadan kalkmasını sağlıyor.

HİZMETİN AYNI ŞEKİLDE SÜRMESİ BEKLENİYOR

İlçelerinde ikamet eden hasta, yaşlı ve engellilerin ekipler ile evlerinde de temizlik hizmet veren Kahramankazan Belediyesi, bu hizmeti ile de insan sağlığını önemseyen bir politika yürüttüğünü gösterdi.

Ekiplerin ilerleyen dönemlerde de cami ve mescit temizleme çalışmalarına devam etmesi bekleniyor. Camilerin temiz kalması, cami yönetimleri ve cemaati tarafından da önemseniyor.