HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BEL...

HABER ANKARA-KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ÇIRPANOĞLU'NDAN OKUL ZİYARETİ

11 Ekim 2024

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederken bu sefer okul ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Çırpanoğlu öğrencilerin taleplerini dinlerken bol bol resim çektirdi.

Vatandaşların talep, görüş ve şikayetlerini dinlemek için sık sık ziyaretlerde bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bu sefer çocukları ziyaret etti. 100. Yıl İstiklal İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu okul yönetimi ve öğretmenlerle yapmış olduğu toplantının ardından öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere yakın ilgi gösteren Başkan Çırpanoğlu hem onların taleplerini dinledi hem de ricalarını kırmayarak bol bol resim çekildi.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ÇIRPANOĞLU MİNİ MİNİ BİRLERİ ZİYARET ETTİ!

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu küçük öğrencilerle bir araya geldi. Halk ziyaretlerine devam eden Başkan Çırpanoğlu'nun son durağğı 100. Yıl İstiklal İlkokulu oldu. Okulda ilk olarak öğretmenler ve okul yönetimi ile bir araya gelerek kısa bir görüşme gerçekleştiren Başkan Çırpanoğlu daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çırpanoğlu burada öğrencilerle bol bol hatıra resmi de çektirdi. Öğrencilerin taleplerini dinleyerek hepsini tek tek not alan Başkan Çırpanoğlu tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek onlardan derslerine çok çalışmalarını istedi.